Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    HorecaToGo is uw specialist in horeca

    Gemakkelijk alle apparatuur voor uw horecakeuken bestellen

    Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw horecazaak dan bent u bij HorecaToGo B.V. aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment kunnen we meedenken met alle uitdagingen die u dagelijks tegenkomt. Door onze jarenlange ervaring in de horecabranche hebben wij de kennis in huis om u te voorzien van het allerbeste advies op het gebied van de horecakeuken. Snel, betaalbaar en betrouwbaar.

    Volledig assortiment horecabenodigdheden

    Of u nu op zoek bent naar een RVS koelkast of een complete keukeninrichting, wij kunnen u altijd helpen. Met het juiste advies heeft u snel en voor een aantrekkelijke prijs alle keukenbenodigdheden in huis. Met ons ruime assortiment kunnen we alle markten bedienen, van pizzeria tot sterrenrestaurant. We bieden alle apparatuur en benodigdheden aan voor in een horecakeuken. Van RVS werktafels, koelwerkbanken en spoeltafels tot aan kruidenrekken.

    Deskundig advies voor uw horecakeuken

    Als u precies weet waar u naar op zoek bent voor uw horecakeuken kunt u snel en gemakkelijk een keuze maken in de webshop. Mocht u behoefte hebben aan deskundig advies dan kunnen we daar uiteraard ook in voorzien. Door de jarenlange ervaring van onze teamleden zijn wij in staat een gedegen advies te geven wat u zal helpen bij het maken van de beste keuzes. We kennen de
    horecakeuken tot in de puntjes en we weten hoe deze in elkaar moet zitten. Ook kunnen we een bestaande keuken aanpassen voor een optimaal resultaat.

    Hygiëne in uw horecakeuken

    Naast alle apparatuur voor uw horecakeuken is hygiëne een onmisbare factor die hierbij in acht genomen dient te worden. HorecaToGo voorziet daarom niet alleen in horeca apparatuur, ook alles wat u nodig heeft op het gebied van hygiëne is onderdeel van ons assortiment. Denk hierbij aan reinigings- en desinfectiemiddelen, zeep- en desinfectiedispensers en desinfectiezuilen. Voor een volledig uitgeruste horecakeuken met de juiste apparatuur en de in acht genomen hygiëne zijn wij de juiste partner.

    Betaalbaar, snel en flexibel

    HorecaToGo is uw leverancier voor bestellingen van elk formaat. Als u op zoek bent naar een aanvulling op uw bestaande keukenuitrusting heeft u deze gemakkelijk en snel besteld in onze webshop. Voor een uitgebreid advies voor al uw horeca apparatuur komen we graag in contact om samen tot de beste oplossing te komen. Dus of het nu een aanvulling is op uw huidige keuken of een nieuw project, wij zijn de totaalpartner die u zoekt.

    Blijf op de hoogte

    Volg ons op Facebook

    Bekijk ons profiel
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »