Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Onze betaalmethoden

  In onze webwinkel kunt u veilig en eenvoudig betalen. Wij bieden internetbetalingen via o.a. iDeal, PayPal, Creditcard, ApplePay en SEPA bankoverschrijving. Lees hieronder meer over de betaalmethodes waarmee u bij ons kunt betalen.

  iDeal

  Als je iets koopt ins onze een webwinkel, dan kies je 'bij de kassa' je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving of mobiel bankieren app van je bank. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen. Voor betalingen via iDeal worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

  PayPal

  PayPal is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt ook veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats. Anders dan iDEAL biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards. Voor betalingen via PayPal worden 3,40% transactiekosten in rekening gebracht. Deze kosten zullen aan u doorberekend worden.

  Creditcard

  In onze webshop kunt u eenvoudig betalen via Creditcard. Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Als kaarthouder kunt u aankopen doen op krediet en later betalen, meestal aan het einde of begin van de maand. Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is uw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Voor betalingen via Creditcard worden 1,80% transactiekosten in rekening gebracht. Deze kosten zullen aan u doorberekend worden.

  Klarna

  Met Klarna kun je aankopen achteraf betalen. Na ontvangst van je bestelling moet je binnen 14 dagen betalen. Je ontvangt de Klarna-factuur tegelijk met je bestelling. Je kunt betalen via een bankoverschrijving of met iDEAL door in te loggen op 'Mijn Klarna'. Je kunt de eerste betaaltermijn van 14 dagen verschuiven naar 10 dagen later. Voor betalingen via Klarna worden 1,19% transactiekosten in rekening gebracht. Deze kosten zullen aan u doorberekend worden.

  Bankoverschrijving

  Wanneer u een betaling via een bankoverschrijving naar HorecaToGo B.V. wilt overboeken, kunt u de bankgegevens gebruiken zoals vermeld op de factuur. Selecteer de juiste bankrekening voor het land waar uw bank is gevestigd. Om ervoor te zorgen dat wij uw betaling gemakkelijk kunnen herkennen, kunt u bij het indienen van uw betaling het factuurnummer vermelden. Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Aangezien het enkele dagen kan duren voordat internationale betalingen worden verwerkt, kunt u de betalingsdocumenten naar [email protected] versturen sturen. Wij zullen uw bestelling dan direct in behandeling nemen. Voor betalingen via iDeal worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »